Kirurg plastik lider në Evropën Jugore, i kualifikuar tërësisht, në praktikën private që nga viti 2003, me një rekord prej më shumë se 7000 operacionesh. I njohur për teknikat e tij inovative kirurgjikale në kirurgjinë rikonstruktive dhe kozmetike, dhe kirurgjinë plastike endoskopike. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARSIMI DHE TRAJNIME PAS diplomimit

 • Trajnim pasuniversitar në Kirurgji Rikonstruktive 03/11/2002
 • Spitali Santa Casa da Misericórdia  Nën mbikëqyrjen e Dr. Ivo Pitanguy Rio, Brazil
 • Trajnim pasuniversitar në Kirurgji Rikonstruktive 2002 – 2003
 • Klinika e Prof. Oscar Ramirez (i njohur në mbarë botën për teknikat e tij endoskopike të ngritjes së fytyrës) Baltimore, SHBA
 • Certifikimi i Bordit Gjerman të Kirurgëve Plastikë 2002

Specializimet:

 • Kirurgjia Plastike 1997 – 2002
 • Spitali Universitar i Këlnit, me Prof. N. Olivary Këln, Gjermani
 • Kirurgjia e Përgjithshme dhe Traumatologjia 1994 – 1997
 • Spitali Franziskus-Krankenhaus Linz, Gjermani
 • Kirurgjia Ortopedike 1992 – 1994
 • Spitali Maria Hilf Troisdorf Kobelz, Gjermani