Poliklinika Doctors’Hospital ndihmon pacientët për të jetuar të shëndetshëm dhe aktiv, ofron procedurat me te fundit te diagnostikimit dhe trajtimit te patologjive qe lidhen me diabetin, obezitetin, sëmundjet e tiroides apo patologji të tjera endokrine. Qëllimi ynë është të identifikojmë shkaqet e problemeve të ndryshme endokrine dhe të gjejmë mjekimin më të mirë. Ne gjithashtu i kushtojmë shumë kujdes edukimit të pacientëve që vuajnë nga këto patologji, që shpesh u ndryshojnë cilësinë e jetës. Perfshihen :

Diabeti

 • Diabeti i sheqerit tip 1 dhe 2
 • Diabeti i shtatzënisë
 • Sindroma Metabolike
 • Hipoglicemia

Obeziteti:

 • Diagnostikimi dhe trajtimi ne etiologjinë e obezitetit
 • Terapi dietike
 • Kirurgji bariatrike(Kirurgji Obeziteti)
 • Teknika miniinvazive permanente dhe te perhershme ne varesi te nevojes dhe ecurise se obezitetit

Kockat:

 • Osteoporoza/ Osteopeni
 • Hiperparatiroidizëm
 • Hipoparatiroidizëm

Tiroidja:

 • Hipertiroidizëm
 • Hipotiroidizëm

Strumë:

 • Nodul i Tiroides
 • Tumor të Tiroides
 • Testet e hormoneve
 • Ultrasonografi e tiroides
 • Citopunksion i nodulit të tiroides
 • Tiroidektomi totale

Hipofiza:

 • Adenom e Hipofizës
 • Hipopituitarizëm
 • Galaktore
 • Diabeti Insipid

Gjëndrat mbiveshkore:

 • Adenoma e Mbiveshkores
 • Hiperadrenalizëm
 • Hipoadrenalizëm

Sëmundjet e Gonadeve:

 • Sindroma e Ovarit Polikistik
 • Sindroma Turner
 • Hipogonadizëm
 • Infertiliteti