Asteroula Tasiou

Dermoestetiste


Dermoestetiste e specializuar për të kryer trajtime estetike para dhe pas ndërhyrjeve plastike-estetike.
Me një eksperiencë të gjatë në fushën dermoestetike në Suedi, Greqi dhe Shqipëri.
Trajtimi i akneve, shenjave, rrudhave, njollave realizohet nga dermoestetistja Master Trainer Asteroula Tasiou.
Për të gjitha pacientet ofron:
1. Analizë e specializuar e lëkurës (teste për llojin dhe gjendjen e lëkurës suaj)
2. Konsulta dhe trajtime të përshtatshme për lëkurën tuaj
3. Rekomandime për mirëmbajtjen në vazhdim të lëkurës.