Shërbimet që ofrohen:

  • Shërbime në trajtimin medikal dhe kirurgjikal për defektet e infertilitetit dhe ereksionit te meshkujt.
  • Impotenca seksuale (Disfunksioni erektil)
  • Analizat dhe diagnoza.

Nëse mjeku dyshon për përfshirje të sëmundjeve të tjera, kërkohen analiza dhe ekzaminime të posaçme.

Në këto ekzaminime përfshihen:

  • Ekzaminimi fizik;
  • Analizat e gjakut;
  • Kontrolli mjekësor nëse ka shenja të sëmundjeve të zemrës, diabetit, nivel të ulët të testosteronit (hormon mashkullor) dhe probleme të tjera shëndetësore;
  • Analizat e urinës;
  • Eko;
  • Ekzaminime psikologjike.

Doktorët

Dr. Spiridon Raptis

Kirurg - Urolog - Androlog