Poliklinika Doctor's Hospital ndihmon pacientët për të jetuar të shëndetshëm dhe aktiv. Ofron procedurat më të fundit të diagnostikimit dhe trajtimit të patologjive që lidhen me diabetin, obezitetin, sëmundjet e tiroides apo patologji të tjera endokrine. Qëllimi ynë është të identifikojmë shkaqet e problemeve të ndryshme endokrine dhe të gjejmë mjekimin më të mirë. Ne gjithashtu i kushtojmë shumë kujdes edukimit të pacientëve që vuajnë nga këto patologji, që shpesh u ndryshojnë cilësinë e jetës. Perfshihen :

Diabeti

Diabeti i sheqerit tip 1, 2

Diabeti i shtatzënisë

Sindroma Metabolike

Hipoglicemia

 

Obeziteti:

Diagnostikimi dhe trajtimi ne etiologjinë e obezitetit

Terapi dietike

Kirurgji bariatrike(Kirurgji Obeziteti)

Teknika miniinvazive permanente dhe te perhershme ne varesi te nevojes dhe ecurise se obezitetit

 

Kockat:

Osteoporoza/Osteopeni

Hiperparatiroidizëm

Hipoparatiroidizëm

 

Tiroidja:

Hipertiroidizëm

Hipotiroidizëm

 

Strumë:

Nodul i Tiroides

Tumor të Tiroides

Testet e hormoneve

Ultrasonografi e tiroides

Citopunksion i nodulit të tiroides

Tiroidektomi totale

 

Hipofiza:

Adenom e Hipofizës

Hipopituitarizëm

Galaktore

Diabeti Insipid

 

Gjëndrat mbiveshkore:

Adenoma e Mbiveshkores

Hiperadrenalizëm

Hipoadrenalizëm

 

Sëmundjet e Gonadeve:

Sindroma e Ovarit Polikistik

Sindroma Turner

Hipogonadizëm

Infertiliteti

Working Hours

 
No Fields Found.