Poliklinika Doctors’Hospital ofron procedurat më të fundit të diagnostikimit dhe trajtimit të patologjive që lidhen me aparatin tretës.

Vizitë Gastroenterologjike

Endoskopi e sipërme digjestive

Ezofagogastroduodenoskopia

Rektosigmoidoskopia

Kolonoskopia totale

Polipektomi endoskopike