Poliklinika Doctors’Hospital ofron procedurat më të fundit të diagnostikimit dhe trajtimit të patologjive që lidhen me aparatin tretës.

  • Vizitë Gastroenterologjike
  • Endoskopi e sipërme digjestive
  • Ezofagogastroduodenoskopia
  • Rektosigmoidoskopia
  • Kolonoskopia totale
  • Polipektomi endoskopike

Doktorët

Dr.Misiel Marzije

Gastrohepatologji