Kujdesi parësor i Departamentit të Kardiologjisë të Doctor's Hospital është prognoza, diagnoza dhe terapia e të gjitha sëmundjeve të zemrës.

Personeli mjekësor i përgatitur në mënyrë të përkryer, pasi merr historikun e plotë dhe të hollësishëm të çdo pacienti me simptoma të sëmundjes koronare, propozon dhe bën analizat e nevojshme kardiologjike për terapinë e sëmundjes së zemrës. Ekziston mundësia e përballimit të rasteve urgjente kardiologjike dhe mundësia e mjekimit, përderisa gjykohet se është e nevojshme. Në Poliklinikën tonë bëhen të gjitha analizat kardiologjike.

  • Konsulte kardiologjike
  • EKG
  • U/S Eccho kardiake
  • Prova Fizike/Bicikleta
  • Holter Tensioni
  • Holter Ritmi

Dr Eduart Shota

Kardiolog

Working Hours

 
No Fields Found.