Poliklinika Doctors’Hospital është e specializuar në fushën e kirurgjisë plastike me aparatura dhe një staf mjekësor të kualifikuar:

 • Lifting
 • Rikonturim i trupit
 • Lifting i trupit
 • Botox
 • Rritje e gjoksit
 • Lifting i gjoksit
 • Rekonstruksion i gjoksit
 • Zvogëlim i gjoksit
 • Blefaroplasti
 • Kirurgji e nofullës
 • Otoplasti
 • Lifting i fytyrës
 • Injeksione mbushëse
 • Liposuction
 • Procedura Rekonstruktive
 • Rhinoplastik
Ofrojmë gjithashtu shërbime estetike me staf të specializuar dhe aparatura moderne.
Gjithmonë pranë pacientit!
INFORMOHU MË TEPËR PËR SHËRBIMET ESTETIKE

Doktorët

Andreanidis George

Kirurg Estetik