Poliklinika Doctors’Hospital ofron nje game te gjere ekzaminimesh mjekesore gjinekologjike qe perfshijne:

 • Ndjekje e shtatezanise(normale dhe e nderlikuar)
 • Kontroll obstetrik dhe Ultrasonografik
 • Ultrasonografia Doppler
 • Ekokardiografia fetale
 • Ekzaminimi I tremujorit të parë
 • Ekzaminimi I tremujorit të dytë
 • Biopsia e vileve koriale (CVS)
 • Amniocenteza
 • Kordocenteza
 • Reduktimi multifetal
 • Testi Antenatal
 • Lindja (normale dhe ajo operative)

Shërbimet Gjinekologjike :

 • Ekzaminimi gjinekologjik vjetor
 • Administrimi dhe informimi për kontracepsionin
 • Planifikimi familjar
 • Urgjencat gjinekologjike
 • Gjinekologjia pediatrike dhe për adoleshentët
 • Gjinekologjia urologjike
 • Endokrinologjia gjinekologjike
 • Menopauza
 • Çrregullimet menstruale
 • Sindroma e cisteve të shumëfishta në vezore
 • Endometriozë
 • Onkologji gjinekologjike
 • Operacione gjinekologjike
Operacione endoskopike :
 • Laparoskopi endoskopike e avancuar
 • Histeroskopi

DaVinci myomectomy :

Një metode minimalisht invazive. Kjo metodë përdor zhvillimin më të lartë teknologjik në fushën e mjekësisë, të DaVinci system robotik kirurgjikale. Ky sistem është projektuar për të ndihmuar kirurgun në bërjen e një operacioni të saktë dhe minimalisht invazive për të ruajtur më mirë mitren.

Përparësitë e kesaj terapie mbi qasjet tradicionale kirurgjike janë:

 • Kohë më të shkurtër në spital.
 • Dhimbje e paket.
 • Rreziku i reduktuar per infeksion pas operacionit.
 • Reduktim i humbjes se gjakut dhe nevojes për transfuzion gjaku.
  rezultat më të mirë estetik.
 • Shërim të shpejtë dhe kthim në aktivitetet normale.
 • Ruajtja e mitrës.

Ashtu si me çdo operacion, këto përfitime nuk mund të garantohen teresisht, sepse varet dhe nga gjendja klinike e pacientit.

 

 • Hysteroskopi diagnostike
 • Heqje e polipeve
 • Heqje e fibrozave
 • Terapi e diafragmes(septumit) se mitres me robot.
 • Laparoskopi diagnostike
 • Heqja e fibrozave
 • Heqje e kisteve ne vezore
 • Hysterectomi [mbas heqjes]
 • Hysterectomi jo totale
 • Heqje e endometrozes
 • Heqje e barres jashte mitre
 • Heqje totale per arsye kanceri
 • Salpingoplastike
 • Sterilizim me kirurgji laparoskopike
 • Heqje e mbeshtjelljes
 • Rregullim i mitres se rene
 • Rregullim i inkontinences urinare(meshe)

Doktorët

Dr.Ioannis Koutokos

Gjinekolog

Dr.Admir Hamataj

Obstetër - Gjinekolog

Dr.Ilta Bylykbashi

Obstetër - Gjinekologe - Ekografiste

Dr.Ioannis Koutras

Obstetër - Gjinekolog - Gjenetist