Poliklinika Doctors’Hospital ofron një gamë të gjerë ekzaminimesh mjekësore në otorinolaringologji që përfshijnë:

 • Diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve të veshit
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i marrjes së mendve
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve të hundës
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i apnesë së gjumit
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i çrregullimeve të zërit
 • Diagnostikimi i tumoreve të kokës dhe qafës
 • Otorinolaringologjia e fëmijëve

 • Trajtimi dhe rehabilitimi i pacientëve me ulje dëgjimi.
 • Videoelektronistagmografia dhe testet kalorike përdoren për vlerësimin e gjendjes së pacientëve me marrje mendsh (vertigo).
 • Probleme të lidhura me marrjen frymë nga hunda, të cilat në mënyrë të konsiderueshme dëmtojnë cilësinë e jetës se pacientit.
 • Diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të gjumit, gërhitjen dhe apnenë e gjumit.
 • Teknika invazive dhe jo invazive të terapisë së zërit për pacientët me çrregullime funksionale të zërit.
 • Ndërhyrje kirurgjikale të lidhura me rikonstruksionin kozmetik dhe estetik pas deformimeve te tumoreve të kokës e qafës (paramorfozave)
 • Tonsilat, infeksionet dhe tumoret e veshit – hundës – grykës tek mosha pediatrike.