Ne kete departament ka nje staf mjekesor dhe infermieror te kualifikuar per te ofruar profesionalizmin dhe kujdesin shëndetesor per foshnjat dhe femijet e te gjitha moshave deri ne 15 vjec. Ky departament ofron ambiente me kende lojerash dne te pershtatshme sipas standardeve nderkombetare qe femijet te ndihen te qete ne pranine e pediatres.

Ju na besoni shendetin e me te shtrenjteve tuaj dhe kujdesemi per ta.

Sherbimet:

1.Konsulta neonatologjike de pediatrike;
2.Ndjekje e historikut te shëndetit, vaksinave etj:
3.Resnillimi me prinain lanur me ushgyeren, seien
4.Teste te ndryshme diagnostikuese:
5.Neonata screening deficit I CSPDE OF (fibrozes kistike) nga mungesa e Fe, probleme tè zhvillimit psikomotor dhe kognitiv. Screening te TA, crrequllimet e lipideve et.

Working Hours

 
No Fields Found.