Poliklinika Doctors’Hospital ofron nje game te gjere ekzaminimesh mjekesore ne urologji qe perfshijne:

Vizitë për aparatin urogjenital

Ekografi e sistemit urinar

Radiografi Direkte, Pielografi, Uretrografi

Vleresim te Tomografise se Kompjuterizuar (CT Scan)

Vleresim te Rezonancës Magnetike Nukleare (RMN ose MRI)

Vleresim te Uroflowmetri

Vleresim te Urodinami

Vleresim te Shintigrafise

Nefrektomi radikale

Retroperitoneal Lenf Nod Dissection

Fibroza retroperitoneale

Cistoprostatektomi radikale

Prostatektomi radikale

Orchiectomi radikale

Penektomi radikale

Urologjia pediatrike : Hipospadi

Kirurgjia për reflukset (Të hapur dhe endoskopike)

Criptorchidism

Defektet kongjenitale të fëmijëve (Ekstrofi vezike, Epispadi)

Vezikat neurogjene

Inkontinenca urinare tek femrat

Cistocel

Fistulat ureterale

Fistulat vezikale

Proteze penile

Trauma

Urologji Endoskopike:TUR prostate

TUR papiloma e vezikës

Uretrotomi interne(e brendshme)

Gurët në ureter

Gurët në vezikë

Balonizim në ngushtimet ureterale

Vendosje stentash në aparatin urinar

Heqje perkutane e gurëve në veshka

Nefrostomi

Anterograd D-J

Ekscizioni i kisteve renale laparoskopik

Prostatektomi laparoskopike

Nefrektomi laparoskopike

Diagnostikim laparoskopik

Varikocelektomi laparoskopike

E.S.W.L (Litotripsi)

Trans Rectal Biopsy e prostatës

Cirkumcizie (rrethprerje)

Varikocelektomi

Ekscizioni i kisteve epididimare

Hidrocelektomi

Vazoligatur

Doktorët

Dr. Spiridon Raptis

Kirurg - Urolog - Androlog