Dr. Antonis Tsagalis

Kirurg ortoped


Kirurgu ortoped grek Dr. Antonis Tsagalis është pjesë e stafit mjekësor të Poliklinikës Doctors’ Hospital Albania.

Ai është i njohur për sukseset e tij në kirurgjinë e shpinës dhe trajtime të tjera të problemeve ortopedike.

Dr. Antonis Tsagalis është drejtor i departamentit të ortopedisë në Animus klinike – Blue Cross Greqi dhe tashmë është pranë pacientëve shqiptarë duke ofruar ekspertizën e tij në poliklinikën tonë