Dr. Artiola Xhafaj

Neonatologe-pediatre


Neonatologe, Departamenti i Neonatologjisë NICU SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë” dhe Spitali “Nënë Tereza”, Tirana, Shqipëri 2010, njëkohësisht në Poliklinikën Doctors’ Hospital Albania.
Edukimi 2000 – 2001 Specializim pasuniversitar, nën–dega “Kardio-Pediatri” Departamenti i Pediatrisë, Qendra Universitare e Kërkimit “Nënë Tereza”, Shqipëri
1994 – 1998 Program studimi pasuniversitar në “Pediatri”, specialiste pediatre Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Shqipëri
1987 – 1992 Program universitar në “Mjekësi e përgjithshme” Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Shqipëri
Pjesëmarrëse në trajnime dhe konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare.

2006– 2012 Pediatre në “Shërbimi Social i Shtetit” Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale, Shqipëri

2006– 2007 Pedagoge e kursit “Gjenetika dhe Pediatria” Fakulteti i Infermierisë, Universiteti “Aleksandër Xhuvani”, Shqipëri
2005– 2013 Neonatologe Part – Time në NICU SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë” dhe Spitali “Nënë Tereza”, Shqipëri

2005– 2006 Mjeke specialiste Spitali i shërbimit sektorial, Instituti i Sigurimit Shëndetsor, Shqipëri

2004– 2010 Mjeke neonatologe SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”, Shqipëri

2002– 2004 Mjeke kardio–pediatre Poliklinika e specializuar Nr. 3, Shqipëri

2001– 2005 Mjeke kardio–pediatre Poliklinika e specializuar Nr. 1, Shqipëri

1998– 2001 Mjeke pediatre e përgjithshme Poliklinika Nr. 7, Shqipëri

1994– 1998 Mjeke specializante – Spitali i Pediatrisë Spitali dhe Qendra Universitare e Kërkimit “Nënë Tereza”, Shqipëri
1993– 1994 Mjeke e përgjithshme Spitali i Urgjencave, Lezhë, Shqipëri

1992– 1993 Mjeke e përgjithshme Spitali Rajonal i Lezhës , Shqipëri

Pedagoge e kursit “Emergjencat mjekësore dhe babysitting” Young Women Christian Association of Albania, Tirana, Shqipëri

2012 – 2014 Pedagoge e kursit të prezantuar në projektin e kancerit të gjirit Young Women Christian Association of Albania, Tirana, Shqipëri

2011 – 2012 Pedagoge e kursit të “Pediatrisë” Tirana International University, Tirana, Shqipëri