Dr.Elmijola Janushaj

Dermatologe – Venerologe


Dr. Elmijola Janushaj ka lindur më 03 Nëntor 1983 në Përmet. Pas mbarimit të Gjimnazit “Eqrem Çabej”. Ajo ka përfunduar studimet pranë Universitetit të Tiranës, në Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme në vitet 2002 – 2008.
Specializimin në degën Dermatologji – Venerelogji e ka kryer në vitet 2015 – 2019.
Rezidente në klinikën e Dermatologjise – Venerologjise, QSUT në periudhën kohore 2015 – 2019.
Dr. Elmijola Janushaj aktualisht është pjesë e stafit mjekësor në Poliklinikën Doctors’ Hospital Albania, në Departamentin e Dermo-Estetikës.
Ajo është pjesëmarrëse në shumë konferenca dhe trajnime të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare. Botuese e disa punimeve shkencore në British Journal of Dermatology, April 2019, Acne Inversa, Wroclaw, Poloni, February 2019. Dermatologic therapy Wiley Blackwell Journal. 2019 etj.