Dr. Jorgos Besiris

Kirurg ortoped – traumatolog


Dr. Jorgos Besiris, kirurg ortoped – traumatolog, me një eksperiencë prej shumë vitesh në klinika dhe spitale private.

Për trajtimin e problemeve të ndryshme mund të vini në Poliklinikën Doctors’ Hospital Albania.

• Terapi dhe teknika të reja kirurgjikale;

• Artroplasti e gjurit;

• Trajtimi kirurgjik i frakturave;

• Kirurgjia e artikulacioneve, kirurgji e hapur;

• Kirurgjia e ekstremiteteve, mikrokirurgjia;

• Kirurgjia e laseracionit të indit të butë e shumë shërbime të tjera….. Ju mund të kryeni konsultën me mjekun ortoped dhe për të bërë ndërhyrjet që i përshtaten pacientit.