Dr. Loudovikos Kolokotronis

Kirurg vaskular dhe endovaskular


Dr. Loudovikos Kolokotronis me një eksperiencë prej 19 vitesh ofron shërbimin e kirurgjisë vaskulare dhe endovaskulare, trajton sëmundjet e arterieve, venave me varice, këmbë diabetike, çrregullime ereksioni, goditje-limfademes etj.