Dr.Silvana Sadria

Pneumologe


Dr. Silvana Sadria mjeke pneumologe është pjesë e stafit të Poliklinikës Doctors’ Hospital Albania.
Dr. Silvana Sadria prej disa vitesh ushtron profesionin e saj suksesshëm në spitale dhe Qendra Shëndetësore.
Në Poliklinikës Doctors’ Hospital Albania ofron:
• Konsultë për sëmundjet e mushkërisë;
• Radiografi mushkërish dhe funksioni respirator;
• Përcaktim diagnoze dhe trajtim specifik.