Ioannis Koutokos

Gjinekolog Endoskopist


Dr.Ioanis Koutoukos i diplomuar në Universitetin Mjekësor të Athinës dhe i specializuar në Obstretikë dhe Gjinekologji në Britaninë e Madhe.
Phd në Universitetin e Athinës. Ka kryer Master të Shkencave të endoskopisë së Avancuar Gjinekologjike në GuildFord në Angli ku ka bashkëpunuar me prof. Jeremy Wright ne Angli.
Specializuar në Oslo, Norvegji në kirurgjinë laparoskopike Gjinekologjike në bashkëpunim me Dr. Anton Langebrekke dhe Dr. Bjorn Beusnd dhe më pas në Buenos Aires në bashkëpunim me prof. Leopoldo Carlos Videla Rivero.