Doctor’s General Clinic është poliklinikë e përgjithshme dhe e specialiteteve. Klinika është krijuar në qershor 2012, si bashkëpunim shqiptaro-grek. Poliklinika Doctor’s General Clinic është filial i spitalit të njohur grek me të njëjtin emër në qendër të Athinës.

Çfarë ofron në fushën e shëndetësisë “DOCTORS’ HOSPITAL” dhe pse i duhen besuar ndërhyrjet kirurgjikale një emri të madh?

Çelsi i suksesit janë mjekët dhe stafi ynë, të cilët janë të specializuar në shtete të ndryshme të botës dhe me një eksperiencë disa vjeçare në Greqi dhe Europë. Kirurgët e huaj kanë lejen për ushtrimin e profesionit në Shqipëri nga “Urdhri i Mjekut” dhe diplomat e tyre janë konvertuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencave.

Pse Doctors’ Hospital:

Misioni ynë 

Doctor’s General Clinic ka për objektiv jo vetëm përmirësimin dhe perfeksionimin e detajeve, por mbi të gjitha, harmoninë e trupit të njeriut në tërësi.

Qëllimi ynë

Qëllimi ynë është të parandalojmë sëmundjet dhe të zgjasim jetën e pacientit, por qëllimi ideal është të eleminojmë nevojën e mjekut.

Ne ju mundësojmë :

Staf i kualifikuar,

Teknologjia me e re në fushën e mjeksisë,

Konsulta me profesionistë të dedikuar,

Sukses i garantuar,

Ambjent i pastër,

Personel i dedikuar.