Skuadra jonë

Stafi ynë është i kualifikuar dhe i specializuar në shtete të ndryshme të botës dhe me një eksperiencë disa vjeçare në Greqi. Kirurgët e huaj kanë marrë lejen për ushtrimin e profesionit në Shqipëri nga “Urdhri i Mjekut” dhe diplomat e tyre janë konvertuar nga MASH.

Dr.Stratis Gabriel

Kirurg Plastik

Doktor, specialist në face lifting, rinoplastikë, otoplastikë, blefaroplastike, zmadhim – zvogëlim dhe lifting të gjirit, abdominoplastikë, liposuction, botox, filler, mezoterapi etj.

Dr.Sotiris Gavriil

Kirurg i Përgjithshëm

Doktor, specialist në kirurgjinë e obezitetit, kirurgjinë e hemorroideve, kirurgjinë e gjëndrave adrenale, kirurgjinë e hernieve.

Dr.Ilta Bylykbashi

Obseter-Gjinekologe & Ekografiste

Dr. Ilta Bylykbashi ka lindur me 19 Qershor 1979 ne Tirane, Shqiperi. Pas mbarimit te Shkolles se Mesme ne Gjimnazin “Sami Frasheri” Tirane, me noten mesatare 10, ajo ka vazhduar dhe perfunduar studimet prane Uiversitetit te Tiranes, ne Fakultetin e Mjekesise se Pergjithshem ne vitet 1997- 2003.

Dr.Spirydon Raptis

Kirurg Urolog-Androlog

Specializuar në IRCC San Rafaele – Milano për Impotencën seksuale dhe tumoret e sistemit urinar.
• Eko e gjithë sistemit urinar • Sëmundjet dhe patologjia e prostatit(Eccho transanale dhe biopsi) • Inkontinenca urinare(humbja e pavullnetshme e urinës) • Crregullime seksuale • Crregullime të fertilitetit.

Dr. Mario Cobaj

Patholog, Drejtues teknik / Kordinator

Mario Cobaj lindur ne Vlore me 1983 pas mbarimit te shkolles se mesme te pergjithshme ne qytetin e lindjes “Halim Xhelo” nisa sudimet ne Fakultetin e mjekesise Tirane.
Perfundova studimet e larta ne Universitetin Mjekesor te Tiranes,Master i Shkencave në Mjekësi e Përgjithshme,gjithashtu anetar i urdhrit te mjekeve te Shqiperise ne keshillin rajonal te Tiranes.

Dr. Elmijola Janushaj

Dermatologe – Venerologe

Dr. Elmijola Janushaj ka lindur më 03 Nëntor 1983 në Përmet. Pas mbarimit të Gjimnazit “Eqrem Çabej”. Ajo ka përfunduar studimet pranë Universitetit të Tiranës, në Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme në vitet 2002 – 2008.
Specializimin në degën Dermatologji – Venerelogji e ka kryer në vitet 2015 – 2019.

Asteroula Tasiou

Dermoestetiste

Dermoestetiste e specializuar për të kryer trajtime estetike para dhe pas ndërhyrjeve plastike-estetike.

Tefta Balliu

Estetiste

Estetiste profesioniste prej 15 vjetësh në fushën e Dermo Estetikës për trajtimet estetike joinvazive.

Dr. Ioannis Koutras

Obstetër-Gjinekolog

Dr. Ioannis Koutras, Obstetër- Gjinekolog / Specialist për Mjekësinë Fetale, me përvojën e tij 20 vjeçare i është bashkuar tashmë edhe stafit të mjekëve në Poliklinikën Doctors’ Hospital Albania.

Dr. Silvana Sadria

Pneumologe

Prej disa vitesh ushtron profesionin e saj suksesshëm në spitale dhe Qendra Shëndetësore.
Në Poliklinikës Doctors’ Hospital Albania ofron:

Anisa Dervishaj

Estetiste

Estetiste

Ka përfunduar studimet në degën e infermierisë.
Shkollën Estetike të avancuar nga La Sapienza e Romës.

Sadik Aliko

Dr. Eduart Shota

Kardiolog

Ai ka përvojë të gjatë në spitale të ndryshme si në: Spitalin e Krujës; QSUT pranë në Shërbimin e Pranim Urgjencës, Departamenti Sëmundjeve të Brendshme, Spitali Nr.1, Tiranë. Në vitet 2000-2009 Dr. Eduart Shota ka punuar mjek me kohë të plotë, kardiolog, në QSUT, “Nënë Tereza”.

Xheni Kambo

Estetiste

Ka përfunduar studimet në degën e infermierisë në Fakultetin e  Shkencave Mjekësore Teknike, Tiranë. Ka vijuar studimet për Estetikë të avancuar.
Ajo ka eksperiencë në qendra të tjera estetike dhe aktualisht i është bashkuar stafit profesionist të Poliklinikës Doctors’Hospital Albania.

Arjola Lika

Fizioterapiste

Daniela Agalliu

Fizioterapiste

Dr. Anna Katsi

Kirurge ORL - Pediatre

Dr. Sosela Rrusho

Mjeke Familje