Tefta Balliu

Estetiste


Lindur me 13-02-1978 Librazhd, kam mbaruar Shkollen e Pergjithshme “TEODOR KEKO “Elbasan. Diplomuar nga Ministria e Punës dhe Cështjeve Sociale në fushën e Estetikës. Kam bërë 8 muaj praktikë në Qendrën e Formimit Profesional (Education-Institute-Tirane, Albania).
Punoj prej 15 vitesh si Estetiste Profesioniste në fushën e Dermo Estetikës. Kam ndjekur trajnime dhe Seminare të ndryshme për kujdesin ndaj lëkurës, brënda dhe jashtë vendit, për kujdesin dhe komunikimin me klientin dhe ndaj klientit.
Disa nga trajminet që kam ndjekur :
-Profesional Skin Care Matis, organizuar nga kompania G&M dhe Instituti i Bukurise Frontera,
-Trajnimi per Kujdesin ndaj Lëkurës Facial Hydrooptimal Care La Reference Beauty in Institut Sothys Paris.
-Trajnimi per Dermo Abrazion dhe Micronidel e organizuar nga Wild Baeuty School P.M.C.
-Seminar me temë “Kujdesi ndaj Thonjve ( mykut dhe kepudhave )” organizuar nga kompania I.B.D. Astonish Nails Akademi, etj.
Kam punuar si Estetiste ne Qendren Estetike Beauty Shine “nga 2003-2004, ne Institutin e Bukuris Studio Bruna , ne vitin 2004- 2014,
në Kliniken Dermo Estetike Vivia dhe njekohesisht dhe ne Kliniken Dermo Estetike Brend 2014-2017.
Momentalisht punoj në Polikliniken Doctor’s Hospital.

Shërbimet që kryej janë trajtimet joinvazive të lëkurës së trupit dhe fytyrës, duke filluar nga pastrimi i thellë dermoestetik paramedikal, trajtime anti age, hidrooptimal, masazhe trupi, depilime me lazer dhe mënyra të tjera, trajtime anti celulit me aparaturë dhe primiturë.

Aparaturat që zoteroj jane Dermo Abrazion me koka Diamanti dhe Dermo Abrazion me kristale, Mikronidel, Derma Peen, Cavitacion, Rf (Radio Recuence ) Cool Sistem, LPG ( Endemolpogi), Lazerat, Diod 465 Med Art, Med Lite, IPl dhe gjigandin Alexandrit.