Historia personale e nje shtatzanie ne rrezik, mjeku qe shpetoi femijen

Rudina - Doctors' Hospital/ Obeziteti dhe trajtimi i tij ne menyre kirurgjikale!

Ftesë në 5 - Risitë e kirurgjisë estetike në poliklinikën Doctor’s Hospital Dr.Gabriel

Diagnozë - Mësoni se çfarë është hiperplazia beninje e prostatës, i ftuar Dr. Spiridon Raptis

Rëndësia e diagnozës prenatale në shtatzani… Ja cilat janë analizat e reja gjenetike…

Diagnoze - Dr. Juanis Koutoko- Çfarë është endomitrioza?

Diagnozë - Disfunksioni erektil dhe rezultatet me metodat moderne, i ftuar Dr. Spiridon Raptis

Diagnozë - Sotiris Gavriil: Obeziteti, rreziqet e mostrajtimit të tij si dhe metodat më të fundit

Diagnozë - Dr.Pavlos Aleksiou: Metodat më të fundit të kurimit të sëmundjeve të zemrës

Disfunksioni erektil dhe zmadhimi i prostatës

Inkotinenca urinare dhe prolapsi i vaginës

Obeziteti eshte semundje, sherohet

Obeziteti

Kirurgji Estetike

ObezitetDiagnoza dhe perballimi i disfunksionit erektili

Ortopedi