Anisa Dervishaj

Estetiste


Ka përfunduar studimet në degën e infermierisë.
Shkollën Estetike të avancuar nga La Sapienza e Romës.
Ajo është trajnuar në “Departamentin e Kirurgjisë plastike dhe rikontruktive” në drejtimin e drejtorit të këtij departamenti kirurgut të mirënjohur Dr. Stratis Gabriel, Doctors Hospital me qendër në Athinë, në ndihmë të pacientëve post operator. Anisa Dervishaj është e certifikuar nga kompania Inova për përdorimin e Lazerave Alexandrite në Athinë dhe trajnuar nga kompania Candela për epilimin me laser Alexandrite Candela.
Ka punuar në qendra estetike të ndryshme: – Klinika Intermedica Sarandë
– Klinika Wellness_medi_aesthetic Janine
– Klinika City Med Athine
Tashmë është pjesë e Poliklinikës Doctors’ General Clinic .

X