February 19, 2024

Problemet më të shpeshta andrologjike

Këto janë disa nga problemet më të shpeshta andrologjike.

Disfunksioni erektil: Ky është një problem shumë i shpeshtë andrologjik, i cili paraqitet kur një mashkull nuk është i aftë të arrijë ose të mbajë një ereksion të qëndrueshëm për të kryer marrëdhënie seksuale.

Ejakulimi i parakohshëm: Ky është një problem tjetër i zakonshëm andrologjik, ku një mashkull ejakulon shumë shpejt.

Infertiliteti mashkullor: Infertiliteti mashkullor është një problem andrologjik ku një mashkull nuk është në gjendje të prodhojë ose të transportojë spermatozoide të shëndetshme për të mbështetur shtatzëninë e një femre.

Problemet me testikujt: Këto mund të përfshijnë varikocelen (zgjerimi i venave në testikuj), kistet testikulare, tumoret testikulare dhe atrofinë testikulare (zvogëlimi i madhësisë së testikujve).

Problemet me prostatën: Këto mund të përfshijnë prostatitin (inflamacioni i prostatës), hiperplazinë prostatike beninje (rritja e madhësisë së prostatës) dhe kancerin e prostatës.

Hormonet e dobëta mashkullore: Nivelet e ulëta të testosteronit dhe probleme të tjera hormonale mund të shkaktojnë probleme andrologjike, si dobësi seksuale, humbje e muskujve dhe rritje e peshës.

Këto janë vetëm disa nga problemet më të shpeshta andrologjike, dhe ka shumë të tjera që mund të ndikojnë shëndetin e përgjithshëm të mashkullit. Ne ju mundësojmë të konsultoheni me një specialist androlog për diagnostikimin dhe trajtimin e saktë të çdo problemi që mund të keni. Dr. Spiridon Raptis kirurg urolog – androlog ju vjen në ndihmë për zgjidhjen e problemeve të tilla shëndetësore. Përveç eksperiencës së tij të gjatë dhe të suksesshme, në klinikën tonë ofrohen aparaturat më moderne për zgjidhjen e problemeve andrologjike.

Leave a comment