From the Blog

February 19, 2024

Problemet më të shpeshta andrologjike

Këto janë disa nga problemet më të shpeshta andrologjike. Disfunksioni erektil: Ky është një problem shumë i shpeshtë andrologjik, i cili paraqitet kur një mashkull nuk është i aftë të […]

Read More
January 25, 2024

Gjakderdhja nga hundët

Termi mjekësore për gjakderdhjen nga hundët është Epistaxis dhe është e zakonshme tek fëmijët. Gjakderdhja nga hunda mund të duket e frikshme, por zakonisht nuk është një problem serioz. Shumica […]

Read More
July 1, 2023

Deep facial cleansing

Clearing the face is an honor to the most important aesthetic treatments because it is essential for the maintenance of the skin’s shrendour, normal performance of the functions of its […]

Read More
July 1, 2023

Microdermoabrasion

Microdermoabrassion is the simplest and most ideal treatment for a clean, soft and regenerated skin, if applied with the purpose of cleaning the face to maintain it. Also, Microdermoabrassion helps […]

Read More
May 26, 2020

Depilation with Lazer Alexandria

Depiling with Laser Alexandria makes your dream come true! The Alexandrite GentleLASE Candela laser is the fastest and most effective laser for permanent depilation and number1 use worldwide. It should […]

Read More
X