Sadik Aliko

Estetiste


Dr. Sadik Aliko mjek infeksionist është pjesë e stafit të Poliklinikës Doctors’ General Clinic. Ai prej disa vitesh ushtron profesionin e tij suksesshëm në QSUT dhe Poliklinikën e Specialiteteve Nr.4 dhe vite më parë ka punuar edhe në Qendra Shëndetësore të tjera. Dr. Sadik Aliko ka qenë drejtor në Poliklinikën e Specialiteteve Paskuqan dhe mjek infeksionist pranë kësaj qendre. Ai është pedagog i jashtëm në Fakultetin e Infermierisë.
Dr. Sadik Aliko ka qenë pjesëmarrës në shumë konferenca, kongrese dhe trajnime të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare, gjithashtu ai është autor i disa punimeve shkencore.

X