Xheni Kambo

Estetiste

Ka përfunduar studimet në degën e infermierisë në Fakultetin e  Shkencave Mjekësore Teknike, Tiranë. Ka vijuar studimet për Estetikë të avancuar.
Ajo ka eksperiencë në qendra të tjera estetike dhe aktualisht i është bashkuar stafit profesionist të Poliklinikës Doctors’Hospital Albania.
X